Ένα όνομα μια ιστορία όπως λένε και οι ιδιοκτήτες. Ένα εστιατόριο το οποίο λειτουργεί από το 1918 και έχει αλλάξει 2 φορές χέρια μένοντας πάντα στην οικογένεια. Από τον προπάππου μέχρι τον εγγονό. Άλλα το σημαντικότερο δεν είναι αυτό ειδικά σε ένα site σαν το tata.gr που ασχολείται με το παιδί και την οικογένεια. Το σημαντικότερο είναι ότι το Λακκαγκίνη, η λάκκα του Γκίνη δηλαδή, είναι ένας χώρος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους. Παρέχει μια μεγάλη φάρμα η οποία φιλοξενεί πολλά διαφορετικά ζώα από τα γνωστά μας κατσικάκια μέχρι αλπακά και λάμα. Ένας χώρος όπου μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα ξεκινώντας με περίπατο στους διάφορους χώρους με τα ζώα, μια δραστηριότητα που ενθουσιάζει τα παιδιά και προκαλεί θέματα για πολλές συζητήσεις. Έπειτα μια βόλτα στην αρκετά καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά ανοίγει σίγουρα την όρεξη και τέλος επίσκεψη στο ζεστό εστιατόριο διακοσμημένο με βαρύ ξύλο. Ο παιδότοπος στο υπόγειο έρχεται ως bonus και σίγουρα βοηθάει τα κουρασμένα άκρα των γονιών μετά από όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Το φαγητό είναι αρκετά καλό ειδικά αν πετύχετε κατσικάκι στη γάστρα ή κάποιο άλλο πιάτο ημέρας. Αν είστε τυχεροί και έχετε θέα θα ευχαριστηθείτε το καταπράσινο τοπίο που μερικές φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι μακριά από την Αθήνα. Αν έχετε τη δυνατότητα και αν είστε μεγάλη παρέα θα πρότεινα να κλείσετε την prive αίθουσα στον επάνω όροφο. Η εμπειρία είναι σαφώς ανώτερη τόσο για την καλυτερη θέα αλλά κυρίως για την ησυχία που τόσο θα έχετε ανάγκη εκείνη τη στιγμή. Μην ξεχνάτε ότι ειδικά τα σαββατοκύριακα το εστιατόριο είναι ασφυκτικά γεμάτο, ο χώρος περιορισμένος και οι φωνές από παιδιά και μεγάλους πολλές και βροντερές.

Λακκαγίνη

Αν έχετε κουράγιο μπορείτε να συνεχίσετε με μια ακόμα επίσκεψη στην παιδική χαρά ή την φάρμα αν όχι μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ μετά το λουκούλιο γεύμα που ως γνήσιος Έλληνας και Ελληνίδα απολαύσατε. Ο δρόμος της επιστροφής σας περιμένει αλλά δεν είναι πολύ μεγάλος. Γύρω στα 30 – 40 λεπτά για να βρεθείτε στο σπίτι σας και να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για τον ύπνο των παιδιών που ελπίζετε ότι θα είναι αποκαμωμένα όπως εσείς μετά από τόση δραστηριότητα.

Εν ολίγοις η εκδρομή στο Λακκαγκίνη είναι μια καλή επιλογή για οικογένειες με μικρά ή και μεγάλα παιδιά αρκεί να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και λίγη φασαρία ειδικά τα σαββατοκύριακα. Μην ξεχάσετε να ντυθείτε καλά γιατί μετά τη δύση του ηλίου η θερμοκρασία πέφτει σημαντικά τον χειμώνα. Τέλος να σημειώσω ότι τα δύο μεγάλα παρκινγκ που διαθέτει η επιχείρηση είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν αρκετό κόσμο.

Αφήστε το σχόλιο σας